Meer dan 120 werkgevers ingeschreven voor de Employers' Night

Meer dan 120 werkgevers ingeschreven voor de Employers' Night

Select Actiris wijdt op woensdag 5 december een hele avond aan de Brusselse werkgevers

Op woensdag 5 december 2018 organiseert Select Actiris, de werkgeversdienst van Actiris, samen met BECI, UCM en Unizo de Employers' Night, een avond helemaal gewijd aan werkgevers. Meer dan 120 van hen schreven zich al in voor het evenement waar ook Brussels minister voor Economie, Werk en Beroepsopleiding Didier Gosuin aanwezig zal zijn.

Tijdens deze exclusieve afterwork zullen experten van Select Actiris, BECI, UCM en Unizo dynamische worktalks verzorgen met praktische tips over rekruteren, je personeel tevreden houden en nog veel meer. Een buitenkans voor Brusselse ondernemers die van gedachten willen wisselen met rekruteringsspecialisten.

Denis Pennel, expert arbeidsmarkt, algemeen directeur van de World Employment Confederation en auteur van het boek "Travail, la soif de liberté" zal zijn visie op de nieuwe tendenzen op de arbeidsmarkt uit de doeken doen tijdens de keynote speech van de avond.

 

PROGRAMMA

18:00 - 18:30 ​ Onthaal

18:30 - 19:40 ​ Worktalks van Select Actiris, BECI, UCM et Unizo

19:50 - 20:30 ​ Denis Pennel « Nieuwe trends op de arbeidsmarkt »

20:30 - 22:30 ​ Walking dinner

 

Alle informatie over het evenement is te vinden op https://employersnight.brussels/#/nl/worktalks

Om organisatorische redenen willen we vragen uw aanwezigheid te bevestigen aan Jan Gatz ([email protected]), onze woordvoerder.

Story image
Story image

 

 

 

Over Actiris

Actiris is de Brusselse gewestelijke dienst voor arbeidsbemiddeling. Als Brusselse openbare tewerkstellingsdienst is Actiris de centrale speler en leverancier van oplossingen voor de tewerkstelling in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Actiris concentreert zijn actie en middelen rond twee opdrachten: het garanderen van de matching tussen werkgevers en werkzoekenden en het organiseren van de doorstroming naar werk. Daarnaast is Actiris ook gemandateerd om het Brussels Observatorium voor de Werkgelegenheid te coördineren.

Voor meer informatie, zie www.actiris.be.

Actiris
Sterrenkundelaan 14, 1210 Brussel