Exclusief - VIDEO: Vincent Kompany ontpopt zich tot leraar Nederlands

Wat als ... Vincent Kompany leraar was geworden in plaats van voetballer? Samen met zijn assistent Abdel gaf de Rode Duivel Nederlandse les aan 11 Brusselse werkzoekenden. Zij wonnen de wedstrijd die Actiris organiseerde om Brusselse werkzoekenden warm te maken voor het Nederlands. Ontdek hier hoe het er aan toeging in het klaslokaal.

Een voormiddag lang ruilde de centrale verdediger het voetbalveld in voor een schoolbord en krijt. 15 jaar nadat hijzelf zijn diploma middelbaar onderwijs behaalde, nam de Rode Duivel weer plaats aan de schoolbanken, maar dit keer aan de andere kant! Samen met zijn assistent Abdel, de bekende Brusselse YouTube-ster, gaf de kapitein van Manchester City het beste van zichzelf tijdens een exclusieve les Nederlands aan 11 Brusselse werkzoekenden. Een intensieve les van twee uur, een paar hilarische momenten, en een onvergetelijke ervaring voor de winnaars van de door Actiris georganiseerde wedstrijd stonden op de agenda.

Is Vincent Kompany even hard als professor als hij is op een voetbalveld? Het antwoord vind je in de video!

Wil je graag meer beelden zien? Of zelf knippen en plakken? Download dan hier een kwartier aan ruwe beelden.

 

 

 

Over Actiris

Actiris is de onmisbare en betrouwbare openbare dienst voor werkzoekenden en werkgevers in het Brussels Gewest. Actiris zet zich in om de tewerkstellingsgraad van de Brusselaars te verhogen en focust hiervoor op twee opdrachten: zorgen voor kwaliteitsvolle begeleiding en dienstverlening aan de werkzoekenden in hun overgang naar een duurzame en kwaliteitsvolle tewerkstelling, en gratis diensten bieden aan alle werkgevers in hun zoektocht naar medewerkers.

Voor meer informatie, zie www.actiris.be

Neem contact op met

Sterrenkundelaan 14, 1210 Brussel

www.actiris.be