Exclusief - VIDEO: Vincent Kompany ontpopt zich tot leraar Nederlands

Exclusief - VIDEO: Vincent Kompany ontpopt zich tot leraar Nederlands

Wat als ... Vincent Kompany leraar was geworden in plaats van voetballer? Samen met zijn assistent Abdel gaf de Rode Duivel Nederlandse les aan 11 Brusselse werkzoekenden. Zij wonnen de wedstrijd die Actiris organiseerde om Brusselse werkzoekenden warm te maken voor het Nederlands. Ontdek hier hoe het er aan toeging in het klaslokaal.

Een voormiddag lang ruilde de centrale verdediger het voetbalveld in voor een schoolbord en krijt. 15 jaar nadat hijzelf zijn diploma middelbaar onderwijs behaalde, nam de Rode Duivel weer plaats aan de schoolbanken, maar dit keer aan de andere kant! Samen met zijn assistent Abdel, de bekende Brusselse YouTube-ster, gaf de kapitein van Manchester City het beste van zichzelf tijdens een exclusieve les Nederlands aan 11 Brusselse werkzoekenden. Een intensieve les van twee uur, een paar hilarische momenten, en een onvergetelijke ervaring voor de winnaars van de door Actiris georganiseerde wedstrijd stonden op de agenda.

Is Vincent Kompany even hard als professor als hij is op een voetbalveld? Het antwoord vind je in de video!

Wil je graag meer beelden zien? Of zelf knippen en plakken? Download dan hier een kwartier aan ruwe beelden.

 

 

 

Over Actiris

Actiris is de Brusselse gewestelijke dienst voor arbeidsbemiddeling. Als Brusselse openbare tewerkstellingsdienst is Actiris de centrale speler en leverancier van oplossingen voor de tewerkstelling in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Actiris concentreert zijn actie en middelen rond twee opdrachten: het garanderen van de matching tussen werkgevers en werkzoekenden en het organiseren van de doorstroming naar werk. Daarnaast is Actiris ook gemandateerd om het Brussels Observatorium voor de Werkgelegenheid te coördineren.

Voor meer informatie, zie www.actiris.be.

Actiris
Sterrenkundelaan 14, 1210 Brussel